deneme

22 Ekim 2014 Çarşamba

Bu Aralar Favorim Tığ İşi

Bu aralar tığ işine fena sardım...

 Öyle ki evde rengarenk ipler kafamdakileri denemek ve örülmek üzere beni bekliyorlar.. Tığ işini küçüklüğümden beri biliyorum, ama çok fazla baka baka motif ya da model çıkartamazdım, ya da öyle sanıyordum. Şimdi çıkıyor hepsi tek tek :) 

Herşey şu meşhur hanım beğendi bey dilendi modeline kafayı takmamla başaldı desem yeridir :)  Bu modelden yapılmış harika battaniyeler, yastıklar aldı gözümü ve ilk niyetim onlara başlamaktı.. Ama malumunuz pinterest kafamı allak bullak etti... Vaaay tığ işinden neler neler yapılabilirmiş şaşkınlığı ve hepsini denemek isteğiyle yine aynı anda birkaç şeye başlamış durumdayım.. Yavaş yavaş bitiyorlar tabii.. 

Bu sezon ahşap ve cam boyama yine hayatımda olacak, ancak anlaşılan o ki en büyük yeri tığ işi alıcak. Çok zevkle yapıyorum şu an.. Bir kaç fotoğrafla sizlere merhaba demek istedim. 
Bundan sonra bol bol tığ işi yazılarıyla görüşmek üzere, kalın sağlıcakla :)


 Rengarenk  bardak altlıkları denemeleri.


Ve bu kırmızı elmayı pinterest'da gördüm çok uzun zaman önce ama çok çok beğendim bir tane yapıverdim kendime... Bir de miniği var yanında o da süs işte :)


9 yorum:

  1. Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık, bence bir de çilekli yapamalısın :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Demet :) evet evet çilekli birşeyler var aklımda zaten en kısa zamanda yapıcam :) Ve bir ara senin bloğunu şöyle ayrıntılı gezicem, belki oğluma amigurumi bir oyuncak bile deneyebilirim :)
      Sevgilerimle.

      Sil
  2. Hoşgeldin Gülşah'cığım seni buralarda gördüğümde seviniyorum.Örgü insanı dinlendiren bir iş şu günlerde benimde ilgimi çekmeye başladı,ellerine sağlık.Daha sık birlikte olabilmek dileğiyle sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk Mehtap abla :) artık daha sık bloğumdayım :)) Kesinlikle örgü ve tığ işi harika dinlendirici ve çok keyifli.. Daha evvel ara ara yapardım ama bu yıl herşeyi örmek istiyorum :) Sen de kimbilir ne güzel şeyler yaparsın,merakla bekliyorum.
      Sevgilerimle.

      Sil
  3. Gülşahcım nasıl güzel olmuşlar, renkleri de harika :) Haklısın Pinterest insanı serseme çeviriyor :)
    Ellerine sağlık canım, güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Esen'cim, beğenmene sevindim canım. Ayy bazen pinteresta bakmaktan örmeye vakit kalmıyor, içinden çıkamıyorum valla :))
      Sevgilerimle.

      Sil
  4. Hem modeller hem de renkler çok güzel , ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gülay Hanım, beğenmenize sevindim. Bu modeli örmesi çok zevkli gerçekten.
      Sevgiler.

      Sil
  5. Ellerinize sağlık hepsi çok güzel aynı şekilde bende bu sıralar tığ işine merak sardım. Bakalım sizinki gibi güzel sonuçlar çıkarsa blogumda paylaşıcam:)

    YanıtlaSil