deneme

24 Şubat 2015 Salı

Karlar Eridiyse Tebeşirle Çizeriz O Zaman


Geç kalmış bir kar yazısı bu aslında. 
Malum uzun bir kar tatilinde evde canımız sıkılmasın diye yapılan boyamalar ve çekilen fotoğraflar. Napalım karlar erimeye başladıysa biz de tebeşirle çizeriz o zaman diyerek tepsimizin içini kar taneleriyle doldurduk :)

canon
Tığ işi bardak altlıklarımı da öyle severek kullanıyorum ki her fotoğrafta, bayılıyorum onlara. Bir de bu modelden bu aralar rengarenk suplalar örüyorum. Onlar da fotoğraflara konuk olacaklar yakında :)

canon

Kırmızı minik bir tepsi boyamıştım uzun zaman önce, içi dekupaj resimliydi,yeni yıl temalı bir tepsiydi. Verniklenmiş, tamamlanmış bir haldeydi. Karatahta boyasını denedim üzerinde. Hiçbir işleme gerek kalmadan iki katta bir güzel tuttu mu :) 

Bayıldım ve tavsiye ederim. Evinizde değiştirmek istediğiniz boyaması ve işlemi tamamlanmış ama değişiklik yapmak istediğiniz bir objenin istediğiniz bölümünü karatahta boyasıyla boyayıp farklılık katabilirsiniz. Ben öyle yaptım :)   

Karatahta boyasıyla boyadıktan sonra tebeşirle yazmaya hazır hale geliyor.


Sonra da bol bol fotoğraf. Fotoğraftaki şu minik çam ağacı desenli ev var ya, o da ayrı bir post konusu olacak inşallah.

canon
Görüşmek üzere, kalın sağlıcakla.



7 yorum:

  1. Çok şirin bir tepsi olmuş, her mevsimde değişik resimler çizip kullanırsın ne güzel :) Ellerine sağlık :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Hülya Hanım, var olan bir tepsiyi karatahta boyasıyla değiştirdim aslında :) Evet evet mevsime göre değişik şekiller güzel olur gerçekten :) Beğenmenize sevindim.
      Sevgilerimle.

      Sil
  2. Boyamalara başlamışsın 👌Darısı başıma ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ufak ufak başladım Nilgün abla, ama ne yalan söyliyeyim bu sene doğru düzgün boyama yapmadım desem yeridir. Hadi darısı başına bahar da geliyor hazır, ne güzel şeyler yaparsın sen şimdi.
      Sevgilerimle.

      Sil
  3. Ne hoş olmuş bu tepsi! kırmızının rengi ile kara tahta boyası nasıl güzel yakışmış.. güle güle kullan,
    bende kara tahta boyası ile bişiler yapmak istiyorum kafamda binbir düşünce hayırlısı:)
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz sevgili sebuş :) Kırmızıyla da pek bir yakıştı gerçekten de ;) Karatahta boyasıyla yapılacak bir sürü şey var gerçekten,kolay gelsin şimdiden.
      Sevgilerimle.

      Sil
  4. Merhaba Tuğba Hanım, hoşgeldiniz :)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil