deneme

12 Aralık 2012 Çarşamba

Keçe Mutfak Eldiveni İLK KEÇE DENEMEM

Herkese merhabalar :)

Kac gundur bu postu yayinlamak icin nasil sabirsizlaniyordum bir bilseniz... Yeni birsey denedim ve cok sevdim.Benim icin yeni ama bu kece isini yapanlar icin  belki alisildik bir durum ama,ben bu keceyi cok sevdim. Gecenlerde bir yerde gorup uc renk kece almistim,denerim diye.. Denemeye kalkinca anladim ki bunun dikisi yani kece nakisi dedikleri sey farkli ve benim bilmedigim bir sey(dikisle hic ama hic alakam yoktur dugme dikmek disinda :) ). Neyse internetten baya bir kece inceledim falan derken deneme yanilma yoluyla bu nu da ogrendim ve kece diktiiiiim :))

Ve tabii kafamdaki bircok soruyu sevgili Mehtap Kaya sayesinde ogrendim.Cok tesekkurler Mehtap Hanim,kac kez soru sorduysam cok aciklayici ve bikmadan cevap verdiniz, bu keceyi sayenizde cozdum galiba :) ve bir de beni cok yureklendirdiniz...

Bloglarda,nette her yerde harika yeniyil coraplari vardi hepsine bayildim.Ben de yeniyil temali mutfak eldiveni yapiyim dedim :) Once evdeki kullandigim mutfak  eldivenini bir kagida cizip sonra kecenin uzerine cizdim.En guzel tarafi suslemesiydi,Kagan'la birlikte boncukleri  kac kez yerlere dokup tekrar topladik bir bilseniz :) 

Yeni birsey yapmanin heyecaniyla yazdikca yazasim var ama fotograflara gecelim.Hatalar kusurlar ne varsa yorumlarinizi bekliyorum.







Herkese mutlu gunler diliyorum :)

14 yorum:

  1. Gülşah bu gün önce sende sonra da Nohut'ta keçe işi gördüm ,dedim ki kendime " bu böyle olmaz sen de yap !"

    Çok güzel bir çalışma olmuş,ilk olmasına rağmen çok özenli çalışmış olmalısın hiç hata kusur bulamadım ben.
    Ellerine sağlık!

    Yalnız acaba keçenin ısı iletkenliği nasıl? Aman dikkat elini yakma !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Nilgun abla :) begenmene cok cok sevindim :) Nohut'ta ben de gordum bayildim.. Ve kesinlikle en kisa zamanda sen de yapmalisin cok zevkli bir ismis.Harikalar cikartacagina eminim :) Sanirim bu kecelerin isi iletkenligi insani fena yakar gibi :))
      Sevgilerimle.

      Sil
  2. Gülşah'cığım seni tebrik ederim muhteşem bir iş çıkarmışsın yıllardır keçe ile uğraşırım mutfak eldiveni yapmak hiç aklıma gelmedi çok ,çok beğendim ellerine sağlık.
    Birleştirme dikişi çok düzgün olmuş üstündeki süsleride çok sevdim senden yeni güzellikler bekliyorum.
    En içten sevgilerimle çok öptüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh Mehtap Hanim sizden bu guzel yorum almak beni nasil mutlu etti anlatamam.Sizin sayenizde yureklendim ve bircok sey ogrendim.Siz begendiyseniz ne mutlu bana :) Sizin de dediginiz gibi kece ile ugrasmak cok zevkliymis,aklimda daha neler var..
      Sevgilerimle.

      Sil
  3. Öncelikle, ilk olduğu için çok daha zor olan işiniz sizi adına tebrik edeyim. Hem renkleri hem de deseni çok sevimli.

    Keçenin üstadı Mehtap hanım; hem işinin hakkını veriyor hem de gerçekten iyi bir öğretmen. Size ne demişse doğru demiş olmalı çünkü sonuç hem yapana hem bakana keyif veriyor.

    Ellerinize sağlık.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdan Hanim cok cok tesekkurler begenmenize cok sevindim :) Mehtap Hanim gercekten cok yardimci oldu,soyledikleri dogrultusunda guzel bir is cikti sanirim ortaya :)
      Sevgilerimle.

      Sil
  4. Merhaba Canım ilk yorum benden olsun dedim :) Harika olmuş eldivenlerin ilk defaf yaptım diyorsun ama maşallah çok güzel olmuş benim de pek dikişle aram yok ama bu keçe işlerine bayılıyorum neyse birgün denemeye kalkarsam başını ağrıtırım artık :) hoşçakal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zeynepcim cok tesekkur ederim,begenmene cok sevindim canim.Evet ilk kece calismam,ne yalan soyliyeyim cok ozenerek yaptim.Denemeni tavsiye ederim,yardimim dokunrsa ne mutlu olurum.
      Sevgiler.

      Sil
  5. Çok güzel olmuşlar !!! Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hosgeldin Mevce :) Cok tesekkur ederim,begenmenize sevindim.
      Sevgiler.

      Sil
  6. Çok güzel olmuş gerçekten, ellerine sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim,begenmene sevindim canim.
      Sevgiler.

      Sil
  7. Cok sevimli görünüyorlar. Ellerine sağlık. Bende keçeden nişanım için birseyler yapmıstım :) Hatta keçeyi eline alınca insan duramıyor onu fark ettim :)Devamın gelmesi dileğiyle takipteyim. banada bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hosgeldin Kelebegin Hisleri :) Hakikaten kece cok zevkliymis,surekli birseyler yapmak istiyor insan.
      Sevgiler.

      Sil