deneme

4 Ekim 2012 Perşembe

Sut Siseleri


Yine mi sut siseleri,yine mi ayni kurabiye desenleri demeyin. Bir seyi cok begendim mi surekli o desenle calismak istiyorum bazen. Bu da onlardan biri,herkese hediye yapmanin yanisira kendime de birseyler yapiyim bari dedigim bir zamanda yapmistim. Texco enemal yaldizli cam boyasi ile boyadim,firinlamadim.Severek gumuslugun icerisinde kullaniyorum,sizlerle de paylasmak istedim.


Sevgilerimle.

11 yorum:

  1. Bunun yapım aşamaları var mı acaba?Çok güzel olmuş elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Bi de ben desenleri tam nerde bulucam bilemiyorum. Dekopaj kağıtları modelleri görmüştüm bi hobi dükkanında, ama hiç sevimli şeyler yoktu. Peçetelerden olabiliyor onu da biliyorum, başka neler kullanıyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Asime,oncelikle cok tesekkur ederim begenmene sevindim.Aslinda yapim asamalarini anlatan bir post hazirlamayi dusunuyorum.Ornegin bunu enemal cam boyasiyla boyadim ve uzerine desenleri yapistirdim,en son da boncuk boya ile susledim.
      Desenlere gelince bu deseni hobi malzemeleri satan bir dukkandan pecete olarak aldim ve peceteyi fotokopi cektirdim.Guzel desenler ve pecetelerin bazilarini hobi malzemeleri satan dukkanlardan bulabilirsin. Umarim aciklayici olmusumdur.
      Sevgiler.

      Sil
  3. Diğer çalışmalarınız gibi bu çalışmanızda çok güzel elinize emeğinize sağlık.Bende çok seviyorum ahşap ve cam boyamayı sizlerdende çok şeyler öğreniyorum:)elimde o kadar çok cam obje biriktiki malesef bulunduğum şehirde bu enemal boya bulamadığım için beklemedeler:)Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Tarif Diyari, yorumunuz ve begeniniz icin cok tesekkurler,mutlu ettiniz beni :) Ayrica ben de bloglardan ve kurslardan (insallah gidecegim) cok sey ogrenmeye ihtiyaci olan bir amatorum. Eger enemal boya yoksa camin uzerine kapatici surup 2 gun bekledikten sonra akrilik boya ile boyayabilirsin,Ben bazi cam boyamalarimi ( dekorasyon amacli olanlari ) akrilik boya ile boyuyorum.
      Sevgilerimle.

      Sil
  4. Çok açıklayıcı bilgiler vermişsin teşekkür ederim, bi soru daha. Renkli fotokopi çektirdin herhalde di mi peçeteden?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aciklayici olduysam ne mutlu bana :) evet peceteleri renkli fotokopi cektiriyorum ama iyi bir digital fatokopicide.
      Sevgiler.

      Sil
  5. Merhabalar bloğunuza tesadüfen girdim çıkamadım ne güzel şeyler yapmışsınız kırmızı kavanozlara bayıldım bende çok seviyorum kırmızıyı emeğinize sağlık
    bende beklerim hoşçakalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ve hosgeldin Zeynep :) cok tesekkur ederim guzel yorumunuz ve begeniniz icin.En kisa zamanda blogunuzu ziyaret edecegim.
      Sevgiler.

      Sil
  6. blogları gezdikçe,
    kendimi çok yeteneksiz buluyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic oyle oldugunu dusunmuyorum,siz de ince zevkinizi her gun bizlerle paylasiyorsunuz.Guzel yorumunuz beni cesaretlendirdi,tesekkurler :)
      Sevgiler.

      Sil