deneme

16 Temmuz 2012 Pazartesi

Altinoluk'tan Herkese Merhaba

Altinoluk'tan herkese merhabalar :)) Tatil yazisi yazmistim ama dayanamadim blogumu ve sizleri ziyarete geldim. Geleli 10 gun oldu,bizim afacan Kaganla bir oraya bir buraya derken gunler nasil geciyor anlamiyoruz.Altinoluk,Akcay bana hic yabanci degiller aslinda,kucuklugumden beri kendi ailemle geldigim yerler.. Simdi de esim ve oglumla babanesinin yanindayiz,zaman nasil da geciyor...

Hele bugun kavurucu sicaklarla bas etmeye calisiyoruz, o kadar sicak ki bugun ne disari ne de denize gidebildik.Eger gidersek hepimiz kavrulacagiz(zaten dun de cok sicakti ben hafif bi haslandim :) Evde klimalari actik oturuyoruz...

Elimden geldigince buradaki tun guzellikleri gittigimiz yerleri fotograflamaya calisiyorum,o kadar harika cicekler ve meyve agaclari dolu ki... hizli hizli fotograf cektigim icin istedigim guzel kareleri yakalayamasam da sizlerle paylasmak istiyorum.



Yeni fotograflar ve yazilarda gorusene dek hoscakalin :)


8 yorum:

  1. Merhaba iki gün önce bende Küçükkuyu'daydım keşke görüşebilseydik.Fotoğraflar çok güzel,iyi tatiller.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Mehtap Hanim,ayy cok yakinmisiz :( bilseydik gorusurduk uzuldum simdi. Ama ben bir sure daha belki Agustosmayinin ortasina kadar buradayim bir aksilik cikmazsa.Haberlesmek dilegiyle.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. altınoluğu çok severim..tekrardan iyi tatiller..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler,Altinoluk guzel gercekten.
      Sevgiler.

      Sil
  4. Pazartesi gerçekten çok sıcaktı hava . Akçay ve Altınoluk 'un denizi serindir ama hava çok sıcak olunca evden çıkmamakta haklısınız .
    İyi tatiller canım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akcay ve Altinoluk'un denizi serin neyse ki..ama guzes fena carpiyor insani,ara ara evde mola veriyoruz Zeynepcim :)
      Sevgiler.

      Sil