deneme

21 Nisan 2012 Cumartesi

Zeytin Desenli Cam Boyama Tabak

Cam Boyama denemelerine devam...
Cam tabaga dis tarafindan pecete dekopaji uyguladim ve kapanana kadar texco hot cam boyasi ile boyadim.



Boyanin kendi kendine kemiklesmesini bekledim, firinlamadim. Bitince anneme hediye olarak gitti :))


Iyi haftasonlari :)

11 yorum:

  1. blogunuza tesadüfen rastladım ve çok beğendim. evdeki malzemeleri değerlendirme, eskilerden yeni yaratma fikirleriniz için teşekkürler. uzun zamandır evdeki eskimiş cam tabaklarımı boyayıp yeni görünüme kavuşmalarını istiyorum. Sizin örneklerinizi inceledim fakat hangi mazemelerle ne yapmam gerektiği konusunda sizden detay rica ediyorum. bir de bu işlem sonrasında tabak makinede yıkanabiliyor mu? Zeytinli tabağı çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Aysin,guzel yorumunuz icin tesekkur ederim,begenmenize sevindim :) Ben de bircok seyi blog takip ederek ve arastirarak internet araciligi ile ogrenmis bir amatorum.
      Cam boyamada tabaklarda folkart enemal marka beyaz cam boyasi kullaniyorum.Desen olarak pecete ya da dekupaj kagidi yapistirilarak islem yapiyorum.Soyle ki; cam tabaga tersten yapistirma ve boyama uygulanarak yapiliyor.Once sectigimiz deseni renkli tarafi cama gelecek sekilde yapistiriyoruz(dekupaj tutkali veya pecete tutkali ile)kuruduktan sonra cam boyasini ponpon firca ile tamponlama yontemi ile kapanana kadar boyuyoruz.Umarim yardimci olabilmisimdir.
      Sevgiler.

      Sil
    2. Birsey daha bulasik makinasinda yikanirsa bence bozulur.Her ne kadar cam boyasi olsa da el boyamasi oldugu icin ben hiic bulasik makinasina atmadim.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Noblesse,begenmene sevindim :)
      Sevgiler.

      Sil
  3. çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim yetenek perisi :) begenmene sevindim.
      Sevgiler.

      Sil
  4. merhabalar;
    bende cam boyama yapıyorum zeytinli tabağınıza bayıldım bende zeytin desenli peçete arıyorum ama bulamadım siz nerden temin etmiştiniz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim begenmenize sevindim :) Ben her yerden pecete aliyorum,bunu bir marketten almistim ama bir yil oluyor alali...
      Sevgiler.

      Sil