deneme

26 Ekim 2013 Cumartesi

Durum bundan ibaret...

Dedigim gibi durum bundan ibaret galiba..

Ne zamandir bloguma yazi yazamiyorum,ama her gun girip bakiyorum mutlaka. Sanirim insan bazen takilip kaliyor,halbuki yayinlanmayi bekleyen bir suru de calismam var taslaklarda..Insan bazen iki lafi biraraya getiremez ya,bana blog yazarken de boyle oluyor bu aralar.Ama bugun baska bir sevk geldi..Su fotograflarda gordugunuz deseni islerken biraz ortaya cikinca bir fotograf cekme ve bloga yazi yazma istegi ki sormayin..Ben de bunu kacirmadan hemen yaziyim dedim :))

Gecen hafta sonu Eminonundeydim,aman aman sormayin, nerde ivir zivir var topladim geldim :)) Ama farkli seyler deneme istegi var bu aralar kafamda. Boyamalara tabii ki devam ediyorum ama farkli calismalar da yapmak istiyorum. Ivir zivir dedigime bakmayin hepsi lazim olan iplik,kece,pul boncuk vs..malzemeler..Onlar da bittikce gorucuye cikar elbet.

Lafi fazla uzatmadan henuz bitmemis etamin calismamin bol bol fotografini cektim.
(Bu arada o kadar ince etamin almisim ki,gozlerim cok yoruldu..ama sikayet yok bitene kadar devam).

Herkese mutlu hafta sonlari diliyorum.



10 yorum:

  1. Etamin alıp örnek için dergi almış tembellikten gidip ip alamamış biri konuşuyor :) Çok güzel canım ellerine sağlık bol sabır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anliyorum seni ben de kitaplari gecen yil almistim,baslamak simdiye kismetmis :) Gercekten sabir sabiir ya sabir durumlari yani :)
      Sevgilerimle.

      Sil
  2. merhabalar:)
    Dediğiniz gibi,birçok şey yapmama rağmen fotoğraf çekip yazı yazmakta isteksizlik geliyor,ipin ucu kaçınca da günler günleri kovalıyor..
    Etamin işiniz çok güzel olmuş,başlamışsınız gerisi gelir..Elinize sağlık..Sevgiyle kalın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Noyumberry aslinda hepimiz bloglarimizi ihmal etmesek ne iyi olur degil mi? Bundan sonra hepsini cok ara vermeden yayinlamak istiyorum..
      Etamine gelince basladim bir heves cok zevkli ama biraz yordu beni.Tesekkur ederim :)
      Sevgilerimle.

      Sil
  3. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya hani, siz de bunu bitmiş sayın artık. Cupcake olacak sanırım. Ben de işlemeyi çok seviyorum, ama aynen sizin gibi yapıpta blogda paylaşmadığım işler listesindeler hala maalesef :)) Ellerinize sağlık, kolaylıklar ve sabır diliyorum :)) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cupcake olacak Hulya hanim :) basladik bir kere bitecek insallah :)) Cok tesekkur ederim.
      Sevgilerimle.

      Sil
  4. etamin vazgeçemeyeceğim hobilerden.kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim,gercekten cok zevkli ama vakit istiyor...

      Sil