deneme

28 Eylül 2012 Cuma

Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer - Laurent Gounelle

Tatilde okudugum kitaplardan biri.Severek okudugum kisisel gelisim kitaplarina bir yenisi daha eklendi.Bir kisisel gelisim kitabi ama roman tadinda oldugu icin insan okurken sıkılmıyor ve surukleyici oldugu icin kalin bir kitap olmasina ragmen bir cirpida bitiyor.Guzel bir hafta sonu kitabi olabilir,kesinlikle tavsiye ederim.
                       

Kitabin arka kapagindan ufak bir alinti;
Bir düşünün. İntihar etmek üzeresiniz. Bir adam hayatınızı kurtarıyor, ama karşılığında sizinle bir anlaşma yapıyor. Bundan sonra o ne söylerse sorgusuz sualsiz yapacaksınız. Kendi iyiliğiniz için... Çaresiz, kabul ediyorsunuz ve hayatınızın iplerini tıpkı bir kukla gibi başkasının ellerine bırakıyorsunuz. Ve hayatınız eskisinden çok daha güzel oluyor. Yine de şüpheleriniz var: Bu adam aslında kim? Çevresindeki gizemli kişilerin sırrı ne? Sizden aslında ne istiyor?

Herkese mutlu bir haftasonu diliyorum.

8 yorum:

  1. Değişikmiş ! Yeni bir kitaba başlamak istiyordum ! Bu olabilir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okumanizi tavsiye ederim,gercekten guzel bir kitap :)
      Sevgiler.

      Sil
  2. arka kapak yazısını okusam,
    ben de okumak isterdim bu kitabı:)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Cepaynasi merhaba :) Bence kitabin arka kapak yazisindaki cekicilikle kitabin icerigi de birebir gidiyor diyebilirim.Tavsiye edebilirim,ben pisman olmadim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Bende bu kitaba başladımda arkadaşımda bir kitabın yanında bunu oku ayrıca.Yoksa sadece bunu okursan sıkılabilirsin dedi bana o verdi kitabı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben okurken sıkılmadim,kitabi bitirince yorumunuzu bekliyorum o zaman :) Keyifli okumalar.
      Sevgiler.

      Sil
  5. ben yeni duymuştum bu kitabı,içeriğini ise kendim bambaşka hayal etmiştim,ben kişisel gelişim kitaplarını okuyamıyorum nedense ama roman tarzındaysa,kesin denemeliyim:)saol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kitap yeni bu yaz cikti sanirim,roman tarzinda ve bence oldukca surukleyici,iyi okunuyor.Tavsiye ederim.Okursan yorumunu bekliyorum.
      Sevgiler.

      Sil